Un accident rutier în care au fost implicate o autospecială a Serviciului Județean de Ambulanță Arad și un autoturism s-a produs în urmă cu aproximativ o oră, pe raza localității Păuliș. 

Se pare că evenimentul rutier s-a produs din cauza neacordării de prioritate. Potrivit reprezentanților SAJ, un autoturism care se deplasa pe DJ708B dinspre Ghioroc, la intersecția cu Drumul Național DN7, nu a acordat prioritate de trecere unei ambulanțe aflată în misiune, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, intrând în coliziune cu aceasta. 

În urma impactului, ambulanța a fost proiectată în șanțul de pe partea dreaptă a drumului. În ambulanță se aflau trei persoane, ambulanțier, medic și asistent, care nu au fost răniți în urma accidentului, dar cărora le vor fi efectuate investigații medicale. Ambulanța a fost solicitată la un caz medical în Păuliș, iar la momentul producerii accidentului, echipajul se îndrepta înspre domiciliul pacientului. „Din fericire, avem un ambulanțier cu multă experiență în misiuni, care a reușit să evite ca accidentul să aibă urmări mult mai grave”, a declarat Raveca Maria Nicoară, manager al Serviciului Județean de Ambulanță Arad. 

Recomandările redacției