Update: Astăzi, în jurul orei 13:30, un bărbat de 67 de ani, din Arad, a condus un autoturism pe DN79, km 19+4m, în afara localității Zimandu Nou, pe sensul de mers spre Chișineu-Criș.

La un moment dat a efectuat o depășire neregulamentară, intrând în coliziune frontală cu un autoturism care se deplasa pe contrasens, condus de un tânăr de 22 de ani, din comuna Pilu.

În urma accidentului a rezultat vătămarea gravă a conducătorului de 22 de ani și rănirea ușoară a șoferului de 67 de ani, precum și a unei femei de 58 de ani și a unui tânăr de 14 ani, pasageri în primul autoturism.

Conducătorii autovehiculelor au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. Pe numele conducătorului de 67 de ani a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Un accident rutier a avut loc în urmă cu doar câteva minute pe drumul național DN79, Arad-Oradea.

Acesta s-a produs lângă Domeniul Lupaș, fiind implicate două autoturisme. Unul dintre acestea a plonjat în copac, iar cealaltă este foarte serios avariată.

În accident au fost implicate patru victime, în mașina care a plonjat în copac fiind doar șoferul. O victimă a fost găsită încarcerată, dar conștientă. După ce a ajuns echipa de descarcerare, aceștia au reușit să scoată victima din autoturism, aceasta fiind conștientă și predată echipajului SMURD Timișoara-Arad,

La accident s-au prezentat un echipaj SMURD Timișoara-Arad, un echipaj SMURD EPA Curtici, un echipaj A2003, un echipaj de la descarcerare ușoară și un echipaj SAJ Sântana.

Drumul, în acest moment, este blocat pe ambele sensuri de mers.

Recomandările redacției