UPDATE3: Azi, în jurul orelor 11.00, un bărbat de 51 de ani, din Arad, a condus un autoturism pe DJ 709, înspre Șiria, iar la km 19+820m, pe fondul neatenției în conducere, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un arădean de 36 de ani. În urma accidentului de circulație a rezultat rănirea gravă a bărbatului de 51 de ani, rănirea ușoară a trei pasageri din același autoturism (doi bărbați și o femeie) precum și rănirea ușoară a unei minore de 12 ani, pasageră în cel de-al doilea autoturism. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

UPDATE2: Victimele sunt trei bărbați și o femeie, toate cele patru persoane fiind transportate la UPU a Spitalului Județean.  Bărbatul încarcerat a fost scos dintre fiarele autoturismului și predat echipajului medical de pe elicopterul SMURD. Acesta este inconștient și în stare gravă. Celelalte trei victime sunt stabile hemo-dinamic, în stare bună și au fost preluate de echipajele medicale. 

 

UPDATE: Cele trei victime care au ieșit din autoturism sunt în stare bună, cea încarcerată fiind în stare gravă și inconștientă. Se execută manevre de descarcerare. 

Drumul județean DJ709 este blocat complet.

 

Un accident rutier s-a petrecut în urmă cu puțin timp în localitatea Șiria. 

Este vorba despre un singur autoturism implicat în care se aflau patru persoane. Dintre acestea, trei au reușit să iasă din autoturism, una rămânând încarcerată. 

Intervine la locul accidentului un echipaj SMURD Vladimirescu, o ambulanță SAJ, un elicopter SMURD și o descarcerare de la Arad. 

Recomandările redacției