UPDATE1 : „Din primele cercetări la fața locului s-a stabilit că: astăzi, 2 martie 2020, în jurul orelor 12:40, un bărbat de 40 de ani din Pâncota, a condus uj autoturism pe strada Andrei Mureșanu și ajungând la intersecție cu strada Ștefan Augustin Doinaș, nu a respectat semnificația indicatorului „Oprire” și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de o arădeancă de 48 de ani.
În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto si a unei pasagere din autoturismul său, de asemenea au fost răniți ușor șoferul primului autoturism, un minor de 8 ani, o femeie de 40 de anj și un alt bărbat de 21 de ani, pasageri în prima mașină.
Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatelefiind negative.
In cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au declarat reprezentanții IPJ Arad. 

Update: Până la urmă, toate cele șase persoane implicate au fost transportate la spital cu contuzii minore. 

Un accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp în Arad. Mai exact, acesta s-a petrecut pe strada Ștefan Augustin Doinas. Dacă inițial era vorba despre un accident ușor în care a fost implicată o singură victimă, puțin mai târziu s-a aflat că de fapt este ceva mai serios.

După mai multe informații, se pare că sunt șase participanți la trafic care au fost implicați, dintre care cinci adulți și un copil. Două victime au fost găsite la fața locului, blocate în autoturism.

Ulterior, cele două victime au fost extrase destul de repede din autoturism și predate echipajelor medicale. Celorlalți participanți la trafic urmează să li se facă investigațiile medicale, ca mai apoi să se decidă dacă este necesar transportul lor la spital. 

La intervenție s-a deplasat de la Detașamentul Arad o autospecială de descarcerare, o autospecială SMURD Vladimirescu și trei echipaje al Serviciului de Ambulanță Județean. 

Recomandările redacției