UPDATE3: Joi seară, în jurul orei 18.45, un bărbat de 52 de ani, din Lipova, a condus o autoutilitară pe DN7, direcția de mers Arad-Deva și la km. 448, nu a păstrat distanţa suficientă faţă de o altă autoutilitară, intrând în coliziune faţă-spate cu aceasta. Autoutilitara accidentată a fost proiectată şi a intrat în coliziune față-spate cu o semiremorca în cuplu cu autoutilitară, condusă de un cetățean leton de 31 de ani. În urma impactului, a fost accidentat uşor bărbatul de 52 de ani, fiind transportat cu elicopterul la Spitalul Judeţean Arad. Se continua cercetările pentru vătămare corporală din culpă.

UPDATE2: Bărbatul a suferit traumatism toraco-abdominal și contuzii sau posibil fracturi la membrele inferioare. A fost predat elicopterului SMURD care îl transportă la Spitalul Județean.

UPDATE: Victima a fost extrasă din autoutilitară și este conștientă și cooperantă. La fața locului, se deplasează și elicopterul SMURD, pentru ca victima să fie predată cât mai repede la UPU a Spitalului Județean, deși nu e în stare gravă.

Un accident rutier s-a produs acum puțin timp, pe DN 7, înainte de localitatea Toc cu circa 1 km. Accidentul s-a produs între un autotren, un camion și o autoutilitară, iar în urma evenimentului rutier a rezultat o victimă încarcerată, conștientă.

La fața locului se deplasează un echipaj pentru descarcerare și un echipaj SMURD de la Secția de Pompieri Bârzava. În aceste momente, drumul este blocat pe direcția Arad-Deva.

Recomandările redacției