Update, defășurarea accidentului: Din primele cercetări la fața locului, polițiștii rutieri au constatat că astăzi, în jurul orei 11.00, un bărbat de 32 de ani, din Săvârșin, a condus un autoturism pe DN7, în localitatea Bătuța, sens de mers Arad-Deva.
Ajungând la km. 476+200 m, într-o curbă periculoasă la stânga, nu a adaptat viteza la condițiile de drum (carosabil umed), intrând în derapaj și pierzând controlul asupra direcției de deplasare, după care a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în șanțul din partea dreaptă a sensului de mers Arad-Deva.
În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a unei femei de 77 de ani, din Căpruța, pasageră în autoturism.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă

Update: Victimele au fost extrase din autoturismul ieșit în afara părții carosabile. Bărbatul, un tânăr de aproximativ 25 de ani a refuzat să fie transportat la spital. În schimb, femeie, în vârstă de aproximativ 70 de ani este transportată la Unitatea de Primiri Urgențe cu elicopterul SMURD. Ea este stabilă și conștientă. 

Un accident rutier a avut loc în jurul orei 11:20, în localitatea Bătuța. Din primele informații este vorba despre un autoturism care a ieșit în afara părții carosabile, alte vehicule nefiind implicate în accident. 

Pentru început s-au deplasat la locul accidentului cei de la ISU Arad împreună cu o autospecială de descarcerare de la Secția Bârzava, o autospecială SMURD și Serviciul de Ambulanță Județean Săvârșin. 

În accident au fost implicate două victime, un bărbat și o femeie, ambii conștienți în momentul în care echipajele au ajuns la ei. De asemenea, pentru cei doi se mai deplasează și elicopterul SMURD. 

 

Recomandările redacției