Accident cumplit: un muncitor și-a pierdut viața strivit de trailerul pe care îl conducea

0
234

Un muncitor arădean și-a pierdut viața în urma unui cumplit accident de muncă. Tragedia s-a produs în incinta fostului Combinat Chimic din Vladimirescu, marți, 22 august, în jurul orei 11.00.
M.I.G avea 49 de ani și lucra ca șofer la o societate comercială din Săvârșin, care se ocupă cu extracția pietrișului și nisipului, dar și extracția argilei și caolinului. Din cauza unor momente de neatenție, bărbatul a fost de-a dreptul strivit. Potrivit informa­țiilor noastre, acesta dorea să îndrepte tija de la cala trailerului remorcat la capul tractor pe care îl conducea. S-a urcat din nou pe trailer după ce a scos bolțul și siguranța, dar a fost strivit de cală.
Conform reprezentanților Inspectoratului Teritorial de Muncă Arad (ITM), acesta a căzut după ce s-a urcat pe cală, pe partea din spate a trailerului, iar cala s-a răsturnat peste el. Pieptul și mâna stângă a victimei au fost strivite. Bărbatul a fost transportat de urgență la spital, dar din nefericire și-a pierdut viața aici. Cazul este în atenția ITM care face cercetări pentru elucidarea împrejurărilor și stabilirea cauzelor în care s-a produs dramaticul accident.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.