În această după-amiază, în jurul orei 15:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină în cazul producerii unui accident rutier în localitatea Nadab, în care au fost implicate două autoturisme.

Pentru misiune au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Ineu – Garda 2 Chișineu-Criș cu o autospecială cu modul pentru descarcerare și un echipaj SMURD, iar în sprijin un echipaj SAJ.

În urma accidentului au rezultat două victime:
O victimă conștientă, cooperantă, neîncarcerată care a fost transportată la spital de către echipajul SMURD.
Cea de-a doua victimă, în stare de inconștiență (cod roșu medical) a fost transportată la spital de către echipajul SAJ.

Pompierii militari arădeni au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului.

UPDATE: Reprezentanții IPJ au declarat: ,,În ziua de 8 decembrie a.c., în jurul orei 15,00, un bărbat de 45 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 79, dinspre Chișineu-Criș spre Nădab, a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa din sens opus, condus de un bărbat de 23 de ani, din Mișca.

În urma coliziunii, a fost rănit grav bărbatul de 45 de ani iar cel de 23 de ani, a fost rănit ușor, ambii fiind transportați la spital pentru evaluarea stării și acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză se continuă cercetările pentru clarificarea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier, într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă”.

Recomandările redacției