Accident grav, cu cinci răniţi şi-un încarcerat, la Ineu

1
265

accident ineu

Pe DN 79 A, la ieşirea din Ineu spre Bocsig, s-a petrecut astăzi un eveniment rutier grav:  un autoturism Dacia 1310, în care se aflau şase persoane, a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit violent de un copac. Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a cinci dintre ocupanţii autoturismului, unul dintre ei rămânând încarcerat, fapt care a necesitat intervenţia echipelor de descarcerare. „Un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani a părăsit partea carosabilă a drumului şi a izbit un copac. În autoturism se mai afla o femeie de 19 ani şi patru copii. Coliziunea a dus la rănirea celor patru minori şi a femeii, care a rămas încarcerată. Au intervenit la faţa locului echipajele ISU Arad şi ale Ambulanţei. Cei patru minori răniţi au fost transportaţi la Spitalul Ineu, la fel şi femeia după descarcerare. Primele cercetări la locul accidentului duc spre concluzia că tânărul bărbat aflat la volan a adormit din cauza oboselii, însă poliţiştii continuă cercetările”, a declarat Ovidiu Liber, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Dată fiind complexitatea situaţiei, Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a mobilizat forţe semnificative la faţa locului. „ISU Arad a mobilizat la locul accidentului echipajul de descarcerare de la secţia Ineu şi echipajul SMURD de la aceeaşi secţie. Au răspuns apelului de urgenţă şi staţiile de ambulanţă de la Ineu, Şiria şi Arad. Echipajul de descarcerare a scos-o dintre fiarele contorsionate ale maşinii pe tânăra femeie, timp în care ambulanţele i-au transportat la Spitalul Ineu pe cei patru minori cu vârste între 1 şi 4 ani, care sunt răniţi destul de grav. Şi tânăra de 20 de ani, care este rănită grav, a fost transportată tot la Ineu. La această oră (ieri la 15,00, n.r.), se fac investigaţiile şi evaluările medicale ale celor răniţi. Pentru orice eventualitate, ISU Arad a mobilizat şi elicopterul SMURD – în cazul în care unul dintre răniţi va necesita transportarea la Timişoara”, a declarat George Pleşca, purtător de cuvânt al ISU Arad.

Potrivit ultimelor informaţii, după evaluările din Spitalul Ineu, doi dintre minori au fost transportaţi cu elicopterul SMURD la Timişoara, fiind răniţi foarte grav. Ceilalţi doi copii şi cei doi adulţi au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean Arad.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.