UPDATE: Din primele cercetări la fața locului, polițiștii rutieri au stabilit că astăzi, în jurul orei 15:50 un tânăr de 20 de ani, din Cermei, în timp ce conducea un autoturism pe DJ709, la km 62 + 314 m nu a adaptat viteza la condițiile de carosabil și într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta a pierdut controlul asupra direcției de deplasare derapând în șanțul din stânga direcției sale de mers.

După producerea evenimentului, conducătorul auto precum și un tânăr de 23 de ani, din Cermei și un altul de 15 ani, din Șomoșcheș, au fost răniți ușor, fiind transportați la Spitalul Județean Arad. La fața locului a fost solicitat și elicopterul SMURD. În cauză se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

 

Un grav accident de circulație a avut loc în urmă cu aproiximativ o oră, între Cermei și Șomoșcheș. Astăzi, în jurul orei 15.50, Detașamentul de Pompieri Ineu a intervenit cu două echipaje, unul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD pe DJ 709 între localitățile Cermei și Șomoscheș la un accident rutier. În momentul sosirii la locul accidentului au găsit într-un autoturism răsturnat, o victimă încarcerată, un băiat, de aproximativ 15 ani. Victima a fost scoasă și predată pompierilor ce încadrează echipajul SMURD care i-a acordat îngrijiri medicale și au solicitat în sprijin elicopterul SMURD. Băiatul a fost predat în viață echipajului medical ce încadrează elicopterul.

 

Recomandările redacției