smurd
Un deosebit de grav accident de circulaţie s-a petrecut, duminică, în jurul orei 18,40, pe DN79, în afara oraşului Chişineu-Criş, implicate fiind două autoturisme şi un TIR.
Ovidiu Liber, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, ne-a declarat că un bărbat de 28 de ani, în timp ce conducea un BMW, în afara localităţii Chişineu-Criş, din direcţia Arad-Oradea, ar fi intenţionat să efectueze o manevră de depăşire fără să se asigure că din sensul opus se apropie un al autoturism. Pentru a evita coliziunea cu maşina din faţa sa, s-a repoziţionat pe sensul iniţial de deplasare, moment în care a intrat în coliziune într-o Dacia Logan, care circula regulamentar.
În urma impactului, autoturismul Dacia a fost proiectat în spatele semiremorcii unui TIR care circula în acelaşi sens de mers în faţa sa. Accidentul dintre aceste autovehicule a provocat rănirea gravă a unei persoane şi rănirea ceva mai uşoară a altor două, toţi cei trei răniţi fiind pasageri ai Daciei Logan.
Pentru salvarea victimelor, la faţa locului a fost solicitat elicopterul SMURD – care a transportat persoana rănită grav la spital, dar şi o maşină de ambulanţă.
Circulaţia nu a fost oprită urmare a producerii accidentului, dar s-a circulat greoi, alternativ, pe ambele sensuri de mers.
Poliţiştii continuă cercetările.

 • m spune:

  am ajuns la scurt timp dupa producerea accidentului, 40 de min am asteptat sa dea drumul din nou la circulatie. data viitoare verificati si voi ce scrieti, nu scrieti doar de amorul artei sa aveti si voi un articol scris

  • Epure Alex spune:

   asta asa e si eu tot 40 de minute am stat si cica drumul nu a fost inchis dar s-a circulat greoi. In plus cel cu marca BMW a intrat in Logan

 • disqus_kLP9lsaQ6N spune:

  nu s-a intamplat asa!
  soferul daciei logan a intrat in barbatul cu BMW-ul…

  • tia spune:

   nu zau ca ai dreptate! sa fi tu in situatia sa mergi bine si sa se urce altu cu o masina de teren pe tine

 • disqus_kLP9lsaQ6N spune:

  Eu am dovezi!

 • Ionut-Flaviu Chis spune:

  ce dovezi ai tu?

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției