UPDATE2:  Polițiștii au stabilit că astăzi, în jurul orei 19.00, un tânăr de 22 ani, din Curtici, a condus un autoturism pe DN79, dinspre Oradea spre Arad. La km 52+600 m, a efectuat o depășire a unei autoutilitare în cuplu cu semiremorcă, condusă în aceeași direcție de un cetățean grec de 62 ani.

În timpul depășirii, fiind în paralel cu autocamionul, tânărul a observat că din sensul opus e apropie un alt autovehicul, a frânat încercând să reintre pe banda sa, moment în care a intrat în coliziune cu semiremorca, fiind proiectat pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 49 ani, din județul Bihor.

În urma accidentului a rezultat rănitea gravă a tânărului de 22 de ani și a bărbatului de 49 de ani.
Toți trei conducătorii auto au fost testați și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. În cauză se continua cercetarile sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

UPDATE: Șoseaua este deblocată. În cele din urmă, la fața locului echipajele au găsit două victime, șoferii celor două autovehicule. Victima din microbuz era în afara mașinii iar cea din autoturism a fost scoasă dintre fiarele mașinii de echipajul de descarcerare. Cele două victime au fost predate echipajelor medicale și transportate la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean. 

 

Drumul Național 79 este blocat în urma coliziunii foarte violente între două autovehicule. Un grav accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un microbuz de marfă a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN79 la ieșire din Șimand spre Arad. Impactul s-a soldat cu trei victime, unele dintre acestea fiind încarcerate.

DN79 este blocat în aceste momente, deoarece la locul accidentului intervin descarcerarea și echipajele de ambulanță.

Forțele participante sunt o autospecială a pompierilor de mare capacitate A5003, un echipaj de descarcerare ușoară a Detașamentului Arad, o autospecială cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD Chișineu-Criș, respectiv o ambulanță SAJ de la Sântana (de tip B) si un echipaj SAJ de tip C, de la Arad.

Vom reveni cu mai multe informații. 

 

Recomandările redacției