Accident mortal la Mina Livezeni

0
395

Un miner de 41 de ani, de la Mina Livezeni, a murit, miercuri, în urma unui accident care a avut loc în subteran. O piesă de aproximativ 150 de kilograme l-a lovit în cap, iar medicii nu au reuşit să îl mai salveze, conform Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Hunedoara, Călin Dumitrescu, accidentul minier a avut loc miercuri dimineaţa, la Mina Livezeni. Bărbatul de 41 de ani a fost scos din subternan de echipele de salvare în stare gravă.

”La Mina Livezeni a avut loc un incident în subteran. Un miner de 41 ani a fost lovit în zona capului de o piesă de aproximativ 150 de kilograme. A fost transportat la suprafaţă, unde a fost preluat inconştient de echipajul SAJ cu medic şi au fost începute manevrele de resuscitare, însă nu a mai putut fi salvat, fiind declarat decesul”, a declarat Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara.

Accidentul este cercetat şi de inspectorii ITM Hunedoara. ”Un miner a fost scos de urgenţă din mină, cu lovituri la cap. ITM-ul va prelua cercetarea evenimentului”, a spus Sorin Istrate, purtătorul de cuvânt al ITM Hunedoara.

Mina Livezeni face parte din cadrul Complexului Energetic Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.