UPDATE:  Se pare că bărbatul ar fi făcut infarct în timp ce conducea autovehiculul și a intrat în stop cardio-respirator. Potrivit reprezentanților IPJ Arad, astăzi, în jurul orei 08.30, un lucrător din cadrul societății de pază a autostrăzii a sesizat că pe A1, Bypass Arad, zona Aeroport a avut loc un accident de circulație.
Din primele cercetări la fața locului s-a stabilit că un timișorean de 57 de ani a condus o autoutilitară pe A1, calea 1, iar la km 543+300 a pierdut controlul direcției de deplasare, intrând în coliziune cu parapetul lateral dreapta.
În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto, cauza probabilă fiind una medicală.
Având în vedere acest aspect, încadrarea legală se va realiza în urma concluziilor medico-legale.

 

UPDATE: Autocamionul era încărcat cu 140 butelii de propan, din aceste butelii 95 s-au răsturnat în șanțul de pe marginea drumului.

A intervenit Detașamentul de Pompieri Arad cu un echipaj SMURD, un echipaj de stingere și un echipaj de primă intervenție și comandă.
La sosirea echipajele de intervenție a fost găsită o victimă în stop cardio-respirator care a fost preluată de către echipajul SMURD.

 

 

Un accident rutier a avut loc în urmă cu aproximativ jumătate de oră, în care a fost implicat un camion încarcat cu butelii de propan. Accidentul a avut loc pe autostrada A1 Arad-Nădlac, pe sensul de mers spre Nadlac. În urma impactului, a rezultat o victimă inconștientă, neîncarcerată.

Timp de câteva zeci de minute, au fost efectuate manevre de resuscitare. Din nefericire, victima a fost declarată decedată. Este vorba despre șoferul camionului, singurul ocupant din autovehicul. Intervine Detașamentul de Pompieri Arad cu o autospecială de mare capacitate A2003, o ambulanță SMURD, o autospecială de primă intervenție și comandă, la fața locului intervenind un ofițer și opt subofițeri. 
Se execută operațiuni pentru asigurarea buteliilor care nu au căzut din camion. Circulația a fost reluată pe A1. 

Vom reveni cu mai multe informații.

 

Recomandările redacției