Accident mortal pe autostradă în apropiere de Vamă!

0
2579

UPDATE2: Astfel, o femeie în vârstă de 64 ani, pasageră în VW Golf, având traumatism cranio-cerebral minor, traumatism toraco-abdominal și traumatism de bazin a fost transportată la spital de către elicopterul SMURD și o altă femeie, de 43 ani, cu traumatism de bazin a fost transportată la spital de către un echipaj SAJ Pecica. Șoferul autoturismului VW Sharan, un bărbat de 60 de ani, a fost transportat la spital de către SMURD Arad, având traumatism cranio-cerebral, contuzie de coloană cervico-dorsală și traumatism toracic. În jurul orei 17.15, se circula pe o singură bandă, iar la 18.00, circulația rutieră a fost reluată pe ambele benzi, pe sensul Nădlac II – Arad.

 

UPDATE: Traficul este blocat pe sensul de mers de la Vama Nădlac II către Arad pe ambele benzi. Echipajul pentru descarcerare a intervenit pentru extragerea victimelor. În VW Golf se aflau inițial 3 persoane: șoferul, care era inconștient, în dreapta o femeie care a ieșit din autoturism și a primit îngrijiri de la SAJ Pecica și o femeie prinsă în spate – descarcerată și predată echipajului elicopterului SMURD. Din păcate, șoferul din VW Golf a fost declarat decedat. Femeia care era pasager pe scaunul din dreapta față a suferit o fractură de bazin și a fost preluată de o ambulanță SAJ Pecica.

 

Accidentul rutier s-a produs pe Autostrada A1 la aproximativ 1 km de Vama Nădlac II.
Sunt implicate 2 autoturisme – VW Golf și VW Sharan – și există 2 victime încarcerate în Golf, una conștientă iar cealaltă inconștientă. VW Sharan este răsturnat cu roțile in sus, iar șoferul, singurul pasager, a ieșit singur din autoturism. Intervine Detașamentul Arad cu un echipaj de descarcerare ușoară, SMURD TIM, SAJ Pecica și elicopterul SMURD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.