accidentLa ieşire din Căpruţa a avut loc, ieri, în jurul orei 18.30, un accident soldat cu trei morţi şi doi răniţi.
Un autoturism BMW înmatriculat în Germania, în care se aflau trei tineri, s-a izbit frontal cu un microbuz înmatriculat în Bulgaria, în care se aflau cinci persoane. BMW-ul se deplasa din direcţia Arad spre Deva şi la ieşirea din Căpruţa a intrat într-o depăşire neregulamentară, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu microbuzul, care circula regulamentar. Cei trei bărbaţi din BMW au decedat pe loc, iar două persoane din microbuz au fost grav rănite şi transportate de urgenţă la spital.
„Un autoturism marca BMW, înmatriculat în Germania, care circula din direcţia Arad spre Deva, a pătruns pe contrasens şi s-a lovit de un microbuz care circula din sens opus. În urma impactului, trei bărbaţi care se aflau în BMW au decedat, iar două persoane din microbuz, un bărbat şi o femeie au fost transportate la spital. Femeia a fost transportată cu elicopterul SMURD”, a declarat purtă­toarea de cuvînt a IPJ Arad, Camelia Tuduce. Localnicii au fost cei care au anunţat poliţiştii despre accident, dar când au ajuns la faţa locului, nu s-a mai putut face nimic pentru cei trei bărbaţi din BMW, aceştia fiind declaraţi morţi.
Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor şi condiţiilor care au produs acest accident. Traficul s-a desfă­șurat pe un sens, ca să nu existe blocaje.
(C.G.)

Recomandările redacției