Un  înfiorător accident a avut loc azi-noapte, pe DN7, care s-a soldat cu decesul unei femei. În jurul orelor 23.30, Garda de intervenție nr. 1 Bârzava a intervenit cu un echipaj de descarcerare, o ambulanță SMURD cu sprijinul unui echipaj SMURD Terapie Intensivă Mobilă a Detașamentului Arad și a unui echipaj SAJ in localitatea Odvoș la un accident rutier. În momentul sosirii echipajelor de intervenție au găsit patru victime, doi adulți încarcerați și doi minori, scoși din mașină de localnici. Minorii în stare bună au fost preluați de către ambulanță SAJ și SMURD Bârzava. Cei doi adulți, bărbat și femeie au fost extrași din mașină, din păcate femeia, inconștientă, în stop cardio-respirator nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare fiind declarată decedată. Bărbatul, în viață, a fost preluat de echipajul SMURD Terapie Intensivă Mobilă și transportat la UPU Arad. 

Potrivit reprezentanților IPJ Arad, în data de 7 septembrie a.c., în jurul orelor 23:25, un bărbat de 44 de ani din Arad, a condus un autoturism pe DN 7, dinspre Deva înspre Arad, pe raza localității Odvoș, iar la km 498 + 500 m., într-o curbă periculoasă la stânga,  din cauza consumului de alcool (0,84 mg/l alcool pur în aerul exiprat) și a vitezei excesive și neadaptate condițiilor de drum(carosabil umed și ploaie), a pierdut controlul asupra autoturismului și a ieșit de pe partea carosabilă, oprindu-se într-un imobil de pe marginea drumului.


În urma evenimentului a rezultat decesul pasagerei din față, în vârstă de 36 de ani, rănirea conducătorului auto și a doi minori de 3 și 6 ani.
Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

 

Recomandările redacției