Accident mortal pe strada Renașterii, în cartierul Micălaca!

1
1308

UPDATE: Potrivit polițiștilor, în această dimineață, în jurul orei 07.00, o femeie de 50 de ani, din Arad, a condus un autoturism pe strada Vrancei, dinspre strada Pășunii, iar la intersecția cu strada Renașterii, nu a respectat semnificația indicatorului „Cedează trecerea”, intrând în coliziune cu un microbuz, condus de un bărbat de 50 de ani, tot din Arad. În urma evenimentului rutier, a rezultat decesul unui bărbat de 52 de ani, din Arad, pasager în autoturismul accidentat, precum și vătămarea corporală ușoară a celor doi conducători auto. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul  săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

 

Un bărbat de aproximativ 50 de ani și-a pierdut viața într-un accident petrecut puțin înainte de orele 07.00.

La intersecția străzilor Renașterii și Vrancei, un microbuz și un autoturism au intrat în coliziune violentă.  În urma impactului, pasagerul dreapta din microbuz, care nu purta centura de siguranță, a fost proiectat prin parbriz. Au fost transportați la spital șoferul microbuzului, care a fost nevoie să fie descarcerat și o femeie, șoferița autoturismului. Se pare că femeia nu a acordat prioritate de trecere, când a pătruns de pe strada Vrancei pe Renașterii, nerespectând semnificația semnului „Cedează trecerea”. Microbuzul se deplasa dinspre strada Voinicilor înspre Calea Radnei. Totodată, un alt bărbat, martor la impact, care se plimba cu câinele pe trotuar, a fost transportat la spital după ce i s-a făcut rău.

„Pe aici a venit microbuzul cu viteză foarte mare și s-au ciocnit. Șoferul are câteva zgârieturi, iar cel din dreapta a ieșit prin parbriz, în momentul impactului. Ea a oprit la cedează, dar nu a văzut microbuzul care venea pe sensul celălalt, după linia de tramvai. Acolo a trecut omul cu câinele, care e epileptic. A spus că nu și-a dat seama de unde a venit microbuzul, era și întuneric beznă încă.  Soția e în stare de șoc și e hipertensivă. Pe lângă nenorocirea asta că a murit un om, ea e într-o stare de neconceput. Conduce preventiv, zilnic, conduce de 12 ani, dar într-o clipită s-a produs nenorocirea, care poate să ne distrugă viața”, ne-a spus soțul șoferiței.

1 COMENTARIU

  1. Ce e cu acea declaratie de la sfarsit??? Ati vazut inregistrarea video??? Cum dracu poate sa minta ca a oprit la cedeaza trecerea si ca microbuzul avea viteza mare???
    Sau acel video nu poate fi folosit in instanta ca dovada???

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.