accidentUn accident deosebit de grav a avut loc în judeţul Arad, vineri dimineaţa, pe DN7, soldat cu decesul unei persoane şi rănirea gravă a încă doi. Un autoturism care se îndrepta spre Arad, din direcţia Lipova, a intrat în coliziune frontală cu un TIR.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, s-a stabilit că, în jurul orelor 08,35,  în timp ce Gabi C., de 32 ani, din Râmnicu Vâlcea, a condus  un autouturism  marca VW Golf, din direcţia Deva spre Arad, în afara localităţii Lipova, a intrat în depăşirea unui autocamion fără să se asigure suficient, iar la revenirea pe bandă sa de circulaţie a acroşat partea dreaptă a autocamionului în depaşirea căruia s-a angajat, după care a intrat în coliziune frontală cu un autotren, care circula regulamentar din sens opus.

„În urma producerii accidentului, a decedat un bărbat de 61 ani, din Râmnicu Vâlcea şi au fost rănite grav încă două persoane, şoferul autoturismului şi o femeie, aflată ca pasager în acelaşi autotuturism”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Camelia Tuduce. Poliţiştii continuă cercetările, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au produs accidentul.

 

CLAUDIA GAVRA

Recomandările redacției