UPDATE2: Astăzi, în jurul orelor 15.15, un cetățean german de 54 de ani a condus un autoturism pe A1, din direcția Nădlac spre Arad, iar la km 566, pe fondul nepăstrării unei distanțe corespunzătoare a intrat în coliziune cu autoturismul ce se deplasa în fața sa, condus de un bărbat de 48 ani.
În urma evenimentului au rezultat șase victime, (din care cinci, din primele investigații nu au prezentat leziuni dar au fost transportate la spital în stare de șoc, iar o victimă rănită grav a fost transportata la spital cu elicopterul) printre care și doi copii minori, de 6 și 7 ani.
În functie de diagnosticele finale ale victimelor se va face încadrarea juridică a faptei. Traficul a fost blocat aproximativ o oră jumătate.

 

UPDATE: Circulația este blocată, traficul rutier fiind deviat pe DN7. Elicopterul a preluat persoana încarcerată, pentru a o transporta la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean, iar SMURD Terapie Intensivă Mobilă și cele trei ambulante SAJ au preluat fiecare câte o victimă pentru a le transporta la UPU Arad. Copii au 3, 4 și 15 ani. 

 

Un accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp, pe Autostrada A1, pe sensul de mers Nădlac-Arad, în zona de urcare de pe DN 7 de la Pecica. Potrivit primelor informații, sunt implicate două autoturisme, iar un bărbat este încarcerat. Intervine Detașamentul Arad cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și modul de descarcerare, o autospecială SMURD și trei echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță.  Sunt șapte victime, patru adulți și trei copii. În aceste momente, se lucrează la descarcerarea victimei și acordarea primului ajutor celorlalte victime, toate conștiente. Intervine, de asemenea, elicopterul SMURD. 

 

Recomandările redacției