Update:Din primele cfl, s-a stabilit ca azi, în jurul orei 7,15, un bărbat de 32 de ani, cetățean român, a condus un autoturism pe autostrada A1, în direcția Timișoara.
La un moment dat, la km 539+650, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea benzii de circulație, intrând în coliziune cu un autotren condus de un bărbat de 45 de ani, cetățean bulgar.
Toți ocupanții autoturismului (conducătorul auto, o femeie de 38 de ani și 2 copii minori, de 4 și 7 ani) au fost transportați la UPU Arad, în vederea efectuării de investigații medicale.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Un accident a avut loc în urmă cu puțin timp pe autostrada. Se pare că, în jurul orei 07:20, un autotren și un autoturism au intrat în coliziune în timp ce aceștia circulau pe autostradă pe sensul de mers Arad-Timișoara, în aproapiere de coborârea spre Zădăreni, în punctul de bypass.
În accident au fost prinse mai multe victime, conducătorul autotrenului și patru persoane aflate în autoturism, mai exact doi adulți și doi copii.
Din fericire, nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale și nici de intervenția descarcerării pentru că toți se aflau în afara autoturismului în momentul în care autiritățile au ajuns la fața locului.
Privitor la vehicule, este vorba despre un autotren înmatriculat în Bulgaria și un autoturism înmatriculat în Germania.
Deplasarea pe autostradă nu a fost cu mult îngreunată, dar circulația se face pe o singură bandă.

Recomandările redacției