(Update) Accident pe centura Ineului cu o victimă blocată în autoturism

0
2050

UPDATE Cu toate că informațiile transmise în mediul online ne comunicau faptul că este un accident grav, se pare că în realitate nu a fost chiar așa. Conform reprezentanților poliției, este vorba despre o tamponare ceva mai violentă. (eveniment rutier care s-a soldat fără victime). 

Conform informațiilor furnizate de cei care au trecut prin zona Ineu, un accident grav ar fi avut loc pe centura Ineului. Acolo ar fi intervenit și elicopterul SMURD, iar traficul a fost întrerupt pe porțiunea de drum pe care a avut loc evenimentul rutier.
În cazul acesta, Detașamentul de pompieri Ineu, Garda nr.1 de intervenție Ineu a intervenit pe centura orașului, cu o autospecială de stingere si modul descarcerare la accident. Deși apelantul a anunțat două victime încarcerate, în momentul sosirii echipajului de intervenție la fața locului a fost găsită o victimă, conștientă și cooperantă, în stare bună, blocată în autoturism.
Ca urmare, au fost executate operațiuni pentru facilitarea accesului personalului medical spre victimă. Ambele victime, conducătorii celor două autoturisme au fost preluați pentru evaluare medicală de către echipajele Serviciului de Ambulanță Județean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.