UPDATE2: Un tânăr de 21 de ani, din județul Bihor, a condus un autoturism pe DN79, din direcția Arad – Oradea, iar la km. 53 + 200 m., pe fondul oboselii, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând pe contrasens, în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de către o femeie din județul Satu-Mare, după care a lovit și un autotractor, condus de un bărbat din județul Cluj, ajungând în canalul de pe marginea drumului.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto de 21 de ani. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

UPDATE: Victima încarcerată a fost scoasă și predată echipajului SAJ, constientă și în stare bună. Există și o a doua victimă preluată de echipajul SMURD Chișineu Criș, conștientă, stabilă, dar care acuză dureri în mai multe părți ale corpului.

 

Un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un TIR a avut loc în urmă cu puțin timp, pe DN79, în localitatea Zerind.

În urma impactului, a rezultat o victimă, care este încarcerată. În aceste momente, intervin un echipaj de descarcerare și o ambulanță SMURD de la Garda nr. 2 Chișineu Criș și o ambulanță SAJ. 

 

Recomandările redacției