UPDATE: Azi-dimineață, în jurul orei 08.30, un bărbat de 32 ani, din Sântana, a condus un autourism pe DJ791, în afara localității Zimandu Nou, dinspre Sântana spre Zimandu Nou, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar pe același sens de mers de un bărbat de 51 ani din Arad, pe care l-a proiectat în afara părții carosabile, după care s-a răsturnat.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea ușoară a bărbatului de 32 de ani. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Un accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp, pe DJ791, între Zimand și Sântana. Două autoturisme s-au ciocnit iar în urma impactului a rezultat o victimă. Un echipaj de descarcerare din cadrul Detașamentului Arad s-a deplasat la locul accidentului pentru a asigura zona. Totodată, o ambulanță SMURD a preluat victima care este conștientă și în stare bună, pentru a o transporta la spital. 

Recomandările redacției