Update: Din primele cercetări la fața locului, s-a stabilit faptul că astăzi, în jurul orelor 20:10, un tânăr de 22 de ani din Șimand, a condus un autoturism pe DJ709B, pe direcția Curtici – Macea. La km 19 + 400 m s-a angajat în depășirea regulamentară a autovehiculului din fața sa, moment în care s-a lovit frontal de un atelaj hipo care circula pe contrasens.

Toate acestea s-au întâmplat pentru că atelajul nu a fost echipat cu elemente fluorescent-reflectorizante sau dotat cu lumini de semnalizare, condus de un bărbat de 38 de ani din Curtici. 

În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto, rănirea ușoară a conducătorului căruței și decesul calului.
Tânărul de 22 de ani nu a putut fi testat la fața locului cu aparatul etilotest din cauza leziunilor suferite, fiind dispusă recoltarea de probe biologice, iar in urma testării alcooltest a conducătorului atelajului a rezultat o imbibație alcoolică de 1,27 mg./l. alcool pur in aerul expirat.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Update:  Șoferul autoturismului, bărbat, a fost preluat de SMURD TIM în stare gravă, inconștient, pe când căruțașul nu prezintă răni. 

În urmă cu putin timp, pe DJ 709B a avut loc un eveniment rutier, posibil grav. În acesta au fost implicate un autoturism și o căruță.
Din primele informații, se pare ca sunt două victime, iar calul este mort.
Polițiștii rutieri s-au deplasat la fața locului, alături de Smurd Tim Arad, descarcerarea ușoară, iar Smurd Curtici cu opt subofițeri se deplasează între localitățile Curtici și Macea, unde autoturismul a și ieșit în afara părții carosabile, răsturnat.

În momentul de față, ora 20:55, drumul este blocat.

Recomandările redacției