Cercetări la fața locului: Din primele cercetări asupra mpdului în care s-a desfășurat accidentul, polițiștii au ajuns la concluzia că: În jurul orei 13:15, un bărbat de 74  ani, din Arad, a condus un autoturism pe Calea Aradului din localitatea Nădab. La intersecția cu D.N. 79, la km 34+200m, nu a acordat prioritate de trecere unui autocamion în cuplu cu semiremorcă care de deplasa dinspre Arad spre Oradea (condus de un bărbat de 34 de ani, din Pilu). În urma evenimentului rutier  a rezultat decesul bărbatului de 74  ani. Astfel, se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Update: Victima care era inconștientă în momentul în care au apărut pompierii și descarcerarea a fost declarată decedată. Este vorba despre un bărbat de 73 de ani care după descarcerare a fost predat unui echipaj al serviciului de ambulanță județean. Din nefericire acesta, având leziuni incompatibile cu viața, a fost declarat decedat la scurt timp.

Un accident grav s-a petrecut în urmă cu doar câteva minute. Este vorba despre două autovehicule implicate. Unul dintre acestea este un camion, celălalt o mașină mică.
Din primele informații, accidentul a rezultat cu o victimă, conducătorul autoturismului mic care este încarcerat și inconștient în momentul de față.
Acest accident a avut loc între Șimand și Nădab, în jurul orei 13:30, ISU Arad plecând spre intervenție imediat.

Recomandările redacției