UPDATE:  Potrivit polițiștilor, astăzi, în jurul orei 17:00, o femeie de 31 de ani, din Arad, a condus un autoturism pe Calea Radnei înspre Vladimirescu, iar la intersecție cu strada Prutului, a efectuat virajul la stânga și nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar de o femeie de 35 de ani din Arad, pe Calea Radnei, sens de mers Vladimirescu, înspre Piața Sporturilor.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui minor de 7 ani, pasager pe bancheta din spate, în al doilea autoturism, fără a fi asigurat cu centură de siguranță sau dispozitiv special pentru copii.

Cele două conducătoare auto au fost testate cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

 

 

Neacordarea de prioritate este cauza unui accident ce a avut loc în urmă cu aproximativ o oră în zona Calul Bălan, din cartierul Micălaca. Unul dintre autoturisme s-a răsturnat pe o parte, pe trecerea pentru pietoni.

Din primele informații, ar fi vorba despre un eveniment rutier între două autoturisme, pe fondul neacordării de prioritate. În urma impactului, unul dintre autovehicule s-ar fi răsturnat.

Potrivit reprezentanților IPJ Arad, o singură persoană a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Accidentul a avut loc la intersecția străzilor Renașterii și Calea Radnei. 

 

Vom reveni cu mai multe informații. 

 

 

Recomandările redacției