feussi1Deși a obținut trei puncte mari la Brașov, Adrian Falub se arată mai îngrijorat ca niciodată. Echipa sa nu stă foarte bine din punct de vedere fizic, iar o parte dintre jucătorii de bază acuză accidentări mai mult sau mai puțin grave. „Chiar îmi fac foarte mari griji în privința lotului. După meciul de la Brașov, avem câțiva jucători cu probleme medicale, dintre care Feussi, Bîrză, Silvășan și chiar Siminic, care are o problemă la mână și nu vom știi decât joi sau vineri dacă vom putea conta pe el. Mai trebuie să verificăm și condițiile lui Adofo, care a primit o lovitură pe tibie la Brașov. Apoi, mai trebuie să ne recuperăm și din punct de vedere fizic după meciul de la Brașov și nu e un lucru simplu. Pentru noi, care nu am făcut o pregătire corespunzătoare de iarnă, și 24 de ore în plus ar fi de aur. Dar, dacă televiziunea cu care avem contract a decis să jucăm vineri, ne conformăm, nu avem ce face” a spus antrenorul „textiliștilor”.
În cazul în care Feussi (dureri la ligamentul colateral extern al genunchiului stâng) și Bîrză (contractură musculară) nu vor putea evolua cu Oltul, UTA ar avea mari probleme pe banda dreaptă. Conducătorii arădeni fac eforturi să-l legitimeze pe Guy Pellet, așteptând clarificări în ceea ce privește grila de formare a francezului. „Un club din Elveția susține că ar trebui să-i plătim cotă din acea grilă de formare și până nu vom știi cu siguranță că nu e așa nu vrem să riscăm nimic. Am semnat toate actele cu el, este jucătorul nostru pentru următorii doi ani și jumătate, dar nu plătind zeci de mii de euro pentru el. Noi, totuși, sperăm să-l punem cât mai repede la dispoziția antrenorului”, a explicat Gheorghe Constantin, directorul executiv al UTA-ei.
Dar, Adrian Falub mai este îndreptățit să se teamă de confruntarea cu FC Olt Slatina. „Vă spun din proprie experiență că vom avea un meci foarte greu vineri. Am câștigat împotriva echipei de pe primul loc și urmează iarăși o partidă foarte importantă cu Damila, așa că la meciul împotriva celor de la FC Olt jucătorii ar putea avea probleme de concentrare și mobilizare. Se știe, la partidele dificile te mobilizezi altfel, pe cele obișnuite le tratezi mai ușor. De aceea spun și atrag atenția că vom avea un meci foarte greu, pe care, însă, nu avem voie să nu-l câștigăm. Sunt sigur că va trebui să ne întrebuințăm serios pentru a lua cele trei puncte”, a adăugat tehnicianul Campioanei Provinciei.
În altă ordine de idei, conducerea formației arădene anunță că biletele pentru meciul UTA – FC Olt, de vineri, de la ora 17, s-au pus în vânzare de miercuri, la secretariatul clubului, la prețurile obișnuite și anume: 15 lei (tribuna I și tribuna a II-a, sectorul J), 12 lei (tribuna a II-a) și 6 lei (peluză). Femeile și copiii până la 14 ani beneficiază de intrare gratuită.

Recomandările redacției