Accidente produse ca urmare a nerespectării regulilor de circulație

0
275

Nerespectarea regulilor de circulație a dus, sâmbătă, la provocarea a două accidente de circulație. Primul a avut loc în jurul orei 13.30, în zona UTA, iar cel de-al doilea, în jurul orelor 18.20, la Bodrogu Nou.
În cazul primului accident, polițiștii au stabilit că un tânăr de 25 de ani ce conducea o autoutilitară aparținând unei firme de curierat, care venea de pe strada Frații Neuman, nu a respectat semnificația indicatorului interzis la stânga, intrând astfel în coliziune cu un tramvai, condus regulamentar de un bărbat de 63 de ani, tramvaiul deplasându-se dinspre Piața Gării înspre Fortuna.
„În urma impactului, conducătorul auto a fost rănit ușor. În cauză a fost deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat Lorena Radu, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.
În ceea ce privește accidentul petrecut la Bodrogu Nou, în urma primelor cercetări pe care le-au făcut la fața locului, polițiștii susțin că o femeie de 60 de ani, ce își conducea mașina pe o stradă lăturalnică din sat, nu a acordat prioritate, când a ajuns la intersecția cu DJ 682. Din această cauză, mașina femeii a fost lovită de un alt autoturism, condus de un băbat de 44 de ani, care se deplasa dinspre Arad spre Felnac. În urma accidentului, șoferul și două femei, de 28 și 48 de ani, pasagere în același autoturism, au fost răniți ușor.
De menționat că în cazul ambelor accidente, polițiștii continuă cercetările.
(L.Ș.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.