Două accidente rutiere s-au produs la interval de o oră, pe raza județului nostru.

Astfel, în jurul orei 13:10, un bărbat de 58 ani, din Sântana, a condus un autoturism pe DJ 709 E, în localitatea Mâsca, pe sensul de mers către Măderat, unde a efectuat un viraj la stânga fără a se asigura, moment în care a fost acroșat de un autoturism angajat în depășire pe aceelași sens de mers, condus de un bărbat de 64 ani, din județul Hunedoara. Accidentul s-a soldat cu vătămarea corporală ușoară a conducătorului celui de-al doilea autoturism și a unei femei 59 ani, pasageră în același autovehicul.

În jurul orei 14:00, un tânăr de 21 ani din județul Brăila, a condus o autoutilitară în Pâncota, pe strada Piața Libertății, acroșând cu partea superioară a cabinei oblonul superior al unei remorci speciale parcată în afara carosabilului, întorcând-o cu aproximativ 90°, remorca rănind ușor un bărbat de 47 ani, din localitatea Drauț, care efectua operații de pregătire a rulotei pentru deplasare.

În ambele cauze se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Totodată, în această dimineață, în jurul orei 08:45, un bărbat de 54 ani, din Arad, care a condus un autoturism pe DJ 792C, pe sensul de mers dinspre Sântana către Caporal Alexa,  la km 51+ 200m a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se în afara părții carosabile. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto.

Recomandările redacției