viceViceprimarul Sever Borha a ţinut să treacă în revistă câteva dintre activităţile pe care le derulează în aceasta perioadă.  „Avem 33 de muncitori care primesc ajutor social la Legea 416. Pe aceştia îi folosim la toate lucrările unde nu sunt pericole: la cură­ţatul şanţurilor, la adunat deşeuri. Am reabilitat trei săli de clasă în Cermei, şcolile funcţionează  în cele două localităţi. Şcolile au fost zugrăvite şi parchetate pe când începe noul an şcolar toţi au încălzire centrală pe lemne. S-au dus în jur de 150 metri cubi de lemne pentru perioada de iarnă”, spune viceprimarul.
Acesta ne-a mai informat că a fost făcut cetăţean de onoare Nicolae Paşca, cel care a avut o contribuţie semnificativă la lucrările de la biserica din localitatea Avram Iancu.
Vicele mai spune că există o bună colaborare între primar şi viceprimar, lucru care face ca t5otul să meargă în direcţia cea bună din punct de vedere administrativ.
Unul dintre propiectele despre care viceprimarul Borha a ţinut să ne povestească face referire la acoperirea pieţei.  „Acoperirea pieţei este o lucrare prioritară pentru noi. Dorim ca cei ce vin la piaţă să aibe căndiţii mai bune, să nu îi plouă sau ningă. Am dicutat  şi cu domnul primar această problemă şi am ajuns la ideea că ea este una prioritară pentru comuna Cermei”, a mai declarat viceprimarul.

Recomandările redacției