veneziaContinuă campania de întărire a lotului „textilist”. Fundașul central Zoran Supic s-a alăturat încă de sâmbăta trecută, iar aseară era așteptat în orașul nostru și Nenad Kovacevic. Așadar, călătoria lui Adrian Marțian în Serbia a fost cu folos și mijlocașul central de 32 de ani va semna, probabil, cu UTA până în vară.
„Vrem să avem un lot cât mai complet, în așa fel încât să nu mai resimțim lipsa, precum s-a întâmplat la Mioveni, a jucătorilor considerați titulari. Ne ajută și celelalte rezultate, dar nu mai avem voie să greșim dacă ne dorim cu adevărat promovarea. Adică, se știe, îmi doresc enorm să jucăm la anul în Liga I, de aceea am și venit la Arad, acum totul depinde de jucători și antrenori”, consideră patronul „alb-roșiilor”.
Tot pentru a-i oferi mai multe soluții lui Adrian Falub, Marțian a acceptat să-l aducă în probe de joc pe Alessandro Venezia. Mijlocașul central italian are 23 de ani, a bifat trei întâlniri și naționala Under 18 a „scuadrei azzura” și a fost și în lotul lui Napoli acum trei sezoane, însă nu a apucat să joace niciun meci în Serie A. În schimb, fotbalistul are destule prezențe în eșaloanele inferioare din Peninsulă, la Igea Virtus (Serie C2), Gela Calcio (Serie C2), FC Neaples (Serie D) și FC Valenziano Calcio (Serie C2). Principala lui calitate este pasa, însă nivelul de pregătire al lui Venezia este necunoscută pentru arădeni. Cel mai probabil, italianul va începe să se antreneze alături de utiști miercuri, iar dacă va corespunde preten­țiilor staffului tehnic ar putea fi legitimat și el.
Marți după-amiază, cu ocazia unui meci – școală, utiștii vor avea în față echipa „satelit” pregătită de Dorel Mutică. Probabil, antrenorul UTA-ei II va primi întăriri de la Adrian Falub, care dorește să vadă la lucru și jucătorii noi sau cei care au stat mai mult pe banca de rezervă.

Recomandările redacției