ACS Berceni continuă în Liga a doua cu un acționar surpriză

0
236

Răzvan Rotaru a condus antrenamentul fără să fi semnat, până acum, un nou angajament cu formaţia de eşalon secund. Rotaru va fi ajutat la Fane Ţâră, Nelu Prună şi Daniel Stanciu, ultimul pregătind portarii echipei.
„Voi semna cu ACS Berceni doar în momentul în care lucrurile vor fi clare în perspectiva noului sezon. Nu mă sperie faptul că am început târziu, vom pune echipa pe picioare”, a precizat Rotaru la Sport Total FM. Meciurile din noul sezon se vor juca la Popeşti Leordeni.
Noul patron al echipei este Dumitru „Ciorbă” Tudor ajutat, în această postură, de Rică Neaga! „Noi doi vom fi principalii acţionari. Se va implica şi el financiar. Eu şi Rică vom fi principalii finanţatori, dar mai avem discuţii cu alţi potenţiali sponsori. Cu actele sper să nu fie probleme.
Vom disputa meciurile de acasă la Popeşti Leordeni dacă la Berceni nici măcar asta nu
s-a putut rezolva. Nu am luat de acolo nici măcar echipamentul cumpărat de noi. Ne vom descurca, deşi va fi foarte greu la început”, a precizat Dumitru Tudor la Sport Total FM.
Interesant este faptul că fostul internațional Rică Neaga a fost, pentru două luni de zile, antrenor la Național Sebiș în sezonul recent încheiat.
Acesta însă nu a reușit să se impună și și-a prezentat demisia după doar două luni în funcție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.