ACSO Filiași a refuzat propunerea UTA-ei de a juca la Arad

0
272

UTA va avea o misiunea relativ ușoară în 16-mile Cupei României la fotbal, deoarece a nimerit cu gruparea din Liga a treia ACSO Filiași. Partida se va juca pe ternul celor de la Filiași cu toate că cei din conducerea clubului UTA au încercat să mute partida la Arad.

FRF-ul și televiziunile au programat meciul dintre UTA și ACSO Filiași joi, 23 septembrie, de la ora 16. Iar programarea nu prea le convine celor de la UTA care duminică întâlnească campioana CFR Cluj.

Președintele clubului din Filiași a refuzat politicos invitația celor de la UTA, deoarece dorește ca fanii lor să se bucure de meciul cu echipa arădeană.

Cu tot respectul pentru UTA și fanii ei, nu ne putem priva suporterii noștri de un așa meci. Până la urmă, acesta este și farmecul cupei, să aduci în fața publicului tău o formație mai tare, pe care altfel nu ar avea șansa să o vadă decât la televizor. Așadar, încă de la început le-am spus celor de la UTA că vrem să jucăm la noi, o șansă mică să plecăm de pe terenul nostru ar apărea doar dacă vom fi obligați să jucăm în nocturnă. Dar și atunci, am avea varianta mai aproape de casă, pe stadionul din Turnu Severin”, a declarat Florin Spînu, președintele clubului din Filiași, conform liga2.prosport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.