Acţiune de amploare pe linia legalităţii transportului de persoane

0
239

transport

Peste 160 de sancţiuni contravenţionale, au aplicat poliţiştii rutieri, în cadrul unei acţiuni pentru depistarea neregulilor privind transportul de persoane.
În cadrul acţiunii desfăşurate ieri, pe raza judeţului, pentru depistarea neregulilor privind transportul de persoane şi alte abateri de la normele rutiere, poliţiştii au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 45.000 de lei.
“Pentru neregulile constatate în trafic, au fost aplicate 162 de sancţiuni contravenţionale, din care 57 pentru depăşirea vitezei legale, iar 106 pentru alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Camelia Tuduce.
De asemenea, în urma acţiunii au fost reţinute şase permise de conducere şi 6 certificate de înmatriculare.
Cristian G., a fost depistat de poliţişti în trafic, pe ruta Chişineu Criş – Zimand Cuz, în timp ce a transportat mai multe persoane cu un autobuz aparţinând unei societăţi care, în calitate de operator de transport a efectuat transport de persoane fără a respecta prevederile privind licenţa de transport.
În cauză a fost aplicată o sancţiune contravenţională în valoare de 9.000 de lei şi a fost suspendat dreptul de utilizare a autobuzului pe o perioadă de şase luni de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.