Acțiune în forță a primarului Adrian Țoca, la început de an

0
1614

1 2 IMG_3259Vremea din ultima perioadă a creat probleme. După zilele cu ger de la începutul anului, când a plouat și s-a mai încălzit, zăpada s-a topit brusc pe alocuri în unele sate au fost probleme cu drumurile de acces.
Primarul Adrian Țoca  intervine direct
Așa s-a întâmplat la Poenari – sat aparținând de Hălmagiu și la Țohești – sat aparținând de Hălmăgel. Localnicii din Poenari l-au sesizat pe primarul Adrian Țoca de situație. Acesta a luat pur și simplu utilajul din dotarea Primăriei și a plecat la Poenari unde a realizat personal decolmatarea șanțurilor de pe marginea drumului și unele podețe. Unii localnici din Țohești au profitat de prezența utilajului adus de primarul din Hălmagiu și l-au rugat să-i ajute și pe ei, după cum ne-a relatat un localnic din Poenari.
Oamenii îl dau ca exemplu și altora, pe primar
Acțiunea primului edil din Hălmagiu n-a rămas fără ecou. Iată ce ne spune un localnic din Brusturi, Petru Budugan, pe care l-am întâlnit în Piața de la Hălmagiu: „e un exemplu de primar. Când satul nostru a fost acoperit de zăpadă, domnul primar a făcut și pe mecanicul de utilaj, a lucrat și la realizarea căilor de acces până seara târziu, câteva zile la rând. Care… primar ar fi făcut asta? Ar fi bine să ia exemplu și alți primari de la el. Am auzit că așa a făcut și la Poenari, că a ieșit apa undeva pe drumuri…“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.