Acțiune preventivă într-o societate comercială din Sântana

0
474

Virusul, care ne face viețile un calvar, este o noutate pentru fiecare dintre noi. Nu știm cum să ne comportăm, ce avem voie să facem și ce nu. Ceea ce până acum era normal și de la sine înțeles, de exemplu strângerea de mână în momentul întâlnirii, este nerecomandat în noua situație.

De aceea, polițiștii din Sântana, împreună cu cei ai Compartimentului de Analiză și Prevenirea Criminalității, au desfășurat o activitate cu caracter preventiv la o societate comercială de pe raza localității Sântana.

Au fost dezbătute aspecte ale Legii 55/2020 (privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid 19),  accentul fiind pus pe conduita fiecărui angajat atât la locul de muncă cât și la cumpărături, acasă sau în cazurile când se intră în contact cu o persoană infectată.

Cei 220 de angajați ai societății comerciale care au fost prezenți au fost informați despre riscurile la care se expun, atât pe ei cât și pe cei apropiați, dacă nu respectă regulile privind distanțarea socială și purtarea măștii de protecție atât în interior cât și în locurile aglomerate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.