Acțiuni comune ale polițiștilor arădeni și maghiari

0
134

În perioada 24 iulie-20 august poliţiştii arădeni şi cei din judeţul Békés, Ungaria, beneficiază de un schimb de experienţă, în cadrul acţiunilor comune desfăşurate sub genericul “ESTIVAL”, care au ca scop prevenirea şi scăderea numărului de infracţiuni specifice sezonului, atât în România cât şi în Ungaria.

Astfel, poliţiştii maghiari aflați în această perioadă în municipiul Arad participă, alături de agenții de poliție arădeni, la activităţi specifice de menținere a ordinii și liniștii publice. Similar, poliţiştii arădeni care se află în județul vecin din Ungaria, vor participa la acţiunile de patrulare desfășurate pe ştrandul din localitatea Gyula și în zonele adiacente acestuia, precum şi la activităţi specifice de menţinere a ordinii publice în zonele des frecventate de turiştii români.

Perioada de desfăşurare a activităţilor de cooperare în patrule mixte româno-maghiare constituie astfel un bun prilej pentru realizarea unui schimb de experienţă şi bune practici, atât în mediul urban cât şi în mediul rural, având ca scop beneficiul reciproc al tuturor celor responsabili cu menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

actiune1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.