Acțiunile Bibliotecii Județene, de interes între copii și adolescenți

0
508

Activitățile Bibliotecii Județene stârnesc un interes mare înrândul copiilor și tinerilor.

Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol“ Arad continuă surprizele pentru cititorii săi mici, și nu numai. După cum am anunșat în numere trecute, Biblioteca Estivală, organizată în cele două parcuri pe malul mureșului este un adevărat succes.

Este vorba despre Parcul Copiilor și cea de–a doua, în Parcul Europa. Afluxul de copii este din ce în ce mai mare în zilele de marți, miercuri și joi, când reprezentanții bibliotecii desfășoară o mulțime de activități interesante pentru copii și aolescenți.

„Acțiunile se bcură de succes. Și pentru ca să facilităm o ședere cât mai plăcută și comodă pentru participanți, am suplimentat numărul de perne de grădină. „Acțiunile Bibliotecii Județene «Alexandru D. Xenopol» Arad din cele două parcuri se bucură de o mare popularitate. De aceea, C.J. Arad a sprijinit fără rezerve achiziționarea unui lot suplimentar de perne de grădină pentru ca un număr și mai mare de copii să se bucure de participarea la aceste interesante și instructive  jocuri“, a spus Răzvan Cadar, vicepreședintele Consiliului Județean Arad.

Biblioteca estivală a fost lansată înainte de jumătatea lunii trecute și are ca scop, pe lângă încurajarea lecturii, organizarea de activități reacreative și educaționale

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.