Arădenii cu dizabilități trebuie să fie atenți când își programează vizite pentru evaluare, întrucât reprezentanții din comisia care se ocupă cu asta vor intra în vacanță. Același lucru este valabil și pentru Comisia pentru Protecția Copilului.

Anual, în perioada estivală, cele două comisii care analizează dosarele de încadrare în grad de handicap pentru copii și persoane adulte din județul Arad intră într-o scurtă vacanță.

Anul acesta, Comisia pentru Protecția Copilului Arad își suspendă temporar activitatea între 17 iulie și 07 august 2019, în timp ce Comisia de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap Arad se va afla în vacanță între 17 iulie 2019 și 09 august 2019.

„Pentru a preîntâmpina orice disconfort cauzat persoanelor interesate să depună dosarele de reevaluare/evaluare Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad anunță beneficiarii să aibă în vedere să depună în timp util dosarele de (re)evaluare, astfel încât să se respecte termenele prevăzute de lege pentru soluționarea acestora.

Menționăm că, în această perioadă atât Serviciul de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap, Serviciul de Evaluare Complexă a Copilului, cât și Serviciul Secretariatul Comisiei de Protecția Copilului și a Comisiei de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap nu își întrerup activitatea, funcționând după programul normal de lucru“, a susținut Erika Stark, directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad.

 

 

Recomandările redacției