Activități pentru cei mici la Centrul Cultural Județean Arad

0
440

Foarte multe școli și grădinițe de vară și-au suspendat activitatea din cauza pandemiei. Părinții au rămas fără un loc unde ar puta lăsa copilul pe durata serviciului, iar copiii ori se plictisesc, ori stau cu ochii în ecrane.
De aceea, Centrul Cultural Județean Arad organizează o grădiniță culturală, pentru a mai rupe copiii din fața ecranelor, pentru a-i mai ajuta puțin pe părinți. Programul grădiniței este de la 9:30 până la 11:00, în zilele de luni, marți, miercuri și joi, în perioada 6 iulie – 6 august.
Copiii vor participa la diferite activități precum olăritul, mărgelitul, actoria, decupajul, Ecopack și Quilling (lucru manual cu hârtia). În acest fel, copiii își pot dezvolta capacitățile creative și talentul artistic.
Copiii înscriși trebuie să aibă la ei o gustare, o sticlă de apă și o pălărie sau o eșarfă pe cap, pentru a-i proteja de soare.
Înscrierile se fac atât în mod fizic, la sediul Centrului Cultural Județean Arad (str. George Barițiu, nr. 16) sau online, completând formularele de pe site (https://www.ccja.ro/) . Formularele completate și semnate, se scanează și se trimit pe adresa [email protected]
Cursurile sunt gratuite !
Henrietta Balaj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.