Activități social-filantropice la casa de tip familial din Bocsig

0
400

Arhiepiscopia Aradului a dăruit, miercuri, articole noi vestimentare, încălțăminte și cărți religioase tuturor copiilor compartimentului casei de tip familial din Bocsig. Acţiunea social-filantropică a avut binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului, şi a fost posibilă datorită colaborării cu Sorin Roșca (inspector DGASPC – Arad) şi Rodica Igaş (coordonator compartiment Bocsig).

Copiii prezenți în incinta compartimentului au fost vădit bucuroși de darurile primite cu această ocazie, articole noi vestimentare și încălțăminte. Atmosfera din timpul întâlnirii și a întregii activități a fost una călduroasă, toți beneficiarii și personalul compartimentului arătându-se bucuroși, încercând, după puterile și capacitățile fiecăruia, să-și exprime mulțumirea pentru darurile primite.

Articolele de îmbrăcăminte și încălțăminte au fost dăruite de instituții de drept privat, care dau dovadă de solidaritate cu activitățile social-filantropice ale Arhiepiscopiei Aradului.

Arhim. Teofan Mada, vicar administrativ eparhial, coordonator de proiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.