Activitățile la care participă mai mult de 50 de persoane, restricționate

0
440

La începutul acestei epidemii s-au luat niște hotărâri în privința evenimentelor culturale, sportive și nu numai, la care puteau participa sute de persoane. După ce epidemia a început să se răspândească tot mai repede s-a hotărât ca fiecare eveniment ce ar trebui să se desfășoare într-un spațiu închis să se limiteze la 100 de persoane participante. 

Eu bine, astăzi, 14 martie, Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență a adoptat o hotărâre pentru instituirea  unor măsuri pentru evitarea răspândirii COVID-19 (coronavirus).

Așadar, tot astăzi s-a schimbat și numărul maxim al persoanelor care pot participa la evenimentele ce se desfășoară într-un spațiu închis. În prezent se restricționează activitățile culturale, științifice, artistice, religioase, sportive și de divertisment, care presupun participarea a peste 50 de persoane, realizate în spații închise, inclusiv cele realizate în săli de tratament balnear, săli de fitness, saloane de SPA-uri, de cosmetica, săli de jocuri de noroc și cazinouri. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.