Actori celebri care au refuzat roluri importante

0
188

Unul dintre lucrurile dificile ale meseriei de actor este să prezici succesul viitorului film în care vei juca. În timp ce unii actori sunt inspiraţi, alţii dau cu piciorul şansei uriaşe de a se remarca.
Castingul filmelor de la Hollywood este destul de riguros. Actorii trebuie să treacă prin mai multe probe şi să demonstreze că sunt potriviţi să interpreteze rolul pe care şi-l doresc. Însă, există şi actori, care nu trebuie să facă acest lucru. Lor li se propun deja rolurile şi trebuie doar să accepte sau să refuze apariţia în film. În timp ce unii sunt încântaţi de aceste oferte, alţii le refuză fără să ştie că pot da cu piciorul unei şanse uriaşe. Ei sunt actorii care au refuzat să apară în filmele care au făcut furori în toată lumea!
Jack Nicholson în „Naşul‟
Deşi nu ne putem imagina alt actor în locul lui Al Pacino, în super-producţia „Naşul‟, Jack Nicholson a fost la un pas de a-l înlocui. După lungi analize, Nicholson a refuzat propunerea producătorilor pentru că nu simţea că este rolul lui: „Pe atunci, credeam că actorii indieni trebuie să interpreteze indieni, iar actorii italieni trebuie să interpreteze italieni‟, a declarat actorul pentru Vanity Fair. Totodată, pentru rolul lui Corleone au dat probe mai mulţi actori, precum: Warren Beatty, Robert Redford şi Martin Sheen.
Will Smith în „Matrix‟
Actorul Will Smith, în vârstă de 52 de ani, a dezvăluit că i s-a propus iniţial, în anul 1998, să joace în pelicula de succes „Matrix‟ şi să îl interpreteze pe Neo, dar acesta a refuzat oferta, fără să ştie ce cunoscut urma să devină acest personaj: „Nu sunt mândru de asta, dar acesta este adevărul. L-am refuzat pe Neo, în Matrix. Am refuzat acea propunere, fiindcă nu voiam să fiu tipul care joacă în filme cu extratereştrii‟, a spus pe atunci Will Smith.
Julia Roberts în „The Proposal‟
Actriţa Julia Roberts lasă o impresie bună în fiecare film în care apare. Se pare că vedeta nu şi-a dorit să se întâmple asta în două filme consacrate, pe care le-a refuzat foarte hotărâtă. Actriţa „Pretty Woman‟ a refuzat să apară în două roluri interpretate de Sandra Bullock. Mai exact, este vorba de filmul „The Proposal‟, şi de „The Blind Side‟. În cazul „The Proposal‟ aceasta a refuzat din cauza salariului mic care i s-a propus ini­ţial, deşi producţia a încasat în final peste 300 milioane de dolari. Pentru al doilea film, actriţa Sandra Bullock a primit Oscarul pentru cea mai bună actriţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.