Actorii sosiţi la Festivalul Internaţional de Teatru Clasic sunt aşteptaţi la o bază sportivă

0
310

Activ Club Arad se numără printre întreprinzătorii privaţi susţinători ai culturii arădene. De curând reprezentanţii Activ Club au semnat un nou protocol de colaborare cu Teatrul Clasic „Ioan Slavici”: „Colaborarea noastră se va extinde şi în timpul festivalurilor organizate de Teatrul Clasic „Ioan Slavici”. Astfel, actorii sosiţi în Arad cu ocazia acestor manifestări vor fi invitaţi să petreacă un timp în baza sportivă, atât pentru a face mişcare, cât şi pentru relaxare. Toată lumea ştie deja că Festivalul Internaţional de Teatru Clasic va începe peste câteva zile, din 14 noiembrie. Vom fi onoraţi să îi avem din nou ca oaspeţi şi să ia masa în restaurantul nostru pe actorii invitaţi la prestigioasa manifestare”, au declarat reprezentanţii clubului.
Am fost asiguraţi, de asemenea, că protocolul de colaborare dintre club şi Teatrul Clasic „Ioan Slavici¨ se va extinde în perioada următoare până la organizarea unor acţiuni culturale comune sau la susţinerea financiară din partea firmei private a unor evenimente organizate de instituţia teatrală.
Activ Club a fost inaugurat în 2005 şi susţine sportul de masă şi un stil de viaţă sănătos. Pe lângă Şcoala de tenis care şi-a deschis de curând porţile, care deţine primul Centru de performanţă din Arad şi unde au început înscrierile pentru sezonul de toamnă – iarnă, la Activ Club s-au lansat servicii pentru sectorul Corporate precum şi petrecerile tematice.  În oferta bazei sportive se regăsesc o serie de team building-uri outdoor organizate de Daniel Ispas şi mai multe petreceri, prima dintre ele fiind programată chiar la finalul acestei săptămâni. Este vorba despre Halloween party, o petrecere cu animaţie, focuri şi muzică bună asigurată de DJ Cătălin Lăpuşcă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.