Johnny Depp a dat recent un interviu în care a explicat starea sa actuală, care ridică multe semne de întrebare, scrie Mediafax.
Depp (54 de ani) a vorbit cu un reporter al revistei Rolling Stone despre depresie, bani şi dependenţa de droguri. Actorul a vorbit despre despărţirea tumultuoasă de ultima sa soţie, Amber Heard, care l-a aruncat într-o depresie adâncă, ce a fost potenţată şi de problemele cu banii. În timpul interviului, Johnny Depp a fumat o combinaţie de tutun şi haşiş şi a băut alcool.
Artistul a pierdut aproape toată averea sa de 600 de milioane de dolari şi spune că adevărul este „plin de trădare”. Acesta a lăcri­mat când a povestit cum a aflat fiul său de problemele pe care le are cu banii. „Fiul meu a trebuit să afle de la colegii de la şcoală că bătrânul său tată şi-a pierdut toţi bani, asta nu este în regulă”.
„Nu prea mai puteam îndura durerea”, a spus el, descriind cel mai întunecat moment al vieţii sale, din 2016, când mariajul său cu Heard era distrus, banii dispăreau rapid şi mama sa a murit.
A hotărât să treacă peste aceas­tă durere mergând alături de trupa sa, The Hollywood Vampires, în turneu, şi scriindu-şi memoriile. „Am turnat vodcă în mine de la primele ore ale dimineţii şi am scris până când ochii mi se um­pleau de lacrimi şi nu mai vedeam paginile”.
Acesta a încercat să explice cum a pierdut o avere atât de mare. În afară de banii dăruiţi fostei sale partenere, Vanessa Paradis, copiilor lui, familiei lui din Kentucky, acesta şi-a întreţinut şi câteva obiceiuri extravagante. De exemplu, managerii săi i-au spus că trebuie să se oprească din băut vinuri. Johhny Depp a răspuns că este o insultă faptul că a fost acuzat că, lunar, cheltuie 30.000 de dolari pe vinuri: „Este o insultă să spui că dă­deam 30.000 de dolari pe vin. De fapt, dădeam mult mai mult”.

Recomandările redacției