Actualitate bătană

0
211

Două momente mai deosebite din actualitate bătană prezentate de primarul Ion Micurescu. Unul care s-a derulat și al doilea ce va avea loc.
* Vizita unor belgieni. În 18 februarie 2017 a avut loc o întâlnire cu o delegație din Belgia cu tema Asistența Socială. La invitația președintelui Consiliului Județean Iustin Cionca a avut loc o  întâlnire la Consiluil Județean, urmând a se încheia un parteneriat între Consi­liul Județean și fundația reprezentată de delegația belgiană
„Membrii Vzw Oradea – organizație non profit din Belgia care se ocupă cu ajutorarea și consilierea copiilor și părinților ro­mâni au fost şi oaspeții Preșe­­- dintelui Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca. De zece ani, membrii organizației sunt legați și de Județul Arad, ei vizitând periodic comuna Bata unde le acordăm sprijin pentru activitatea lor“ a precizat Ion Micurescu.
* Noutate tehnică. În data de 7 Martie 2017 va avea loc la Bata o întâlnire la care participă mai mulți primari precum și președintele Consiliului Județean și reprezentanți ai unei firme prestatoare de servicii și asitenta tehnică. Această  firmă (VIACON) va prezenta o nouă tehnologie de asamblare-instalare a unor poduri din oțel ondulat și produse de polietilenă de înaltă densitate,  o nouă generație de structură flexibilă.
Supercor este o nouă generație de structură flexibilă alcătuită din plăci de oțel ondulat îmbinată prin buloane. Capacitate ei portantă este de aproximativ 7 ori mai mare decât cea a structurilor multi-plate, cea ce permite o deschidere de până la 25 metri, utilizarea lor fiind la contrucția de poduri, viaducte, pasarele pentru pietoni, tuneluri, pasaje denivelate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.