biciclete

*Secusigiu. Alături de alte lucrări aflate în curs de realizare, la Secusigiu va demara în această vară  și lucrări de reabilitare a Remizei de Pompieri. „Am semnat procedurile pentru finanțare și cel târziu din toamnă lucrările vor demara. Noi avem autospecială și se impun și condiții optime de garare și deservire a ei“ ne spunea primarul Ilie Cheșa.

* Chișineu-Criș. În această sâmbătă (25 iulie), de la ora 10, la Chișineu-Criș se va inagura pista de biciclete ce face legătura dintre oraș și satul Nădab. Cu o lugime de 3 km pista va beneficia și de sistem de iluminat nicturn. Cu ocazia inaugurării se va organiza și o tombolă pentru localnicii din cele două localități cu premii constând în biciclete. Pista va purta numele de „Regina Maria“.

*Iratoșu. O săbătoare mai aparte va fi organizată sâmbătă, 8 august la Iratoșu; este vorba de Ziua Pescarilor. După cum ne spunea viceprimarul comunei, Florin Baniciu „sărbătoarea aceasta – Ziua pescarilor – este deja la cea de-a patra ediție și de fiecare dată toată lumea a apreciat-o datorită originalității ei. Organizăm tot atunci și un concurs de pescuit, firește și încercăm să implicăm cât mai mulți iubitori ai acestui sport atât din comună cât și din afară“.

* Grăniceri. Tot în cel de-al doilea week end al lunii august, mai precis sâmbătă, 8 și duminică, 9 august, la Grăniceri se vor organiza Zilele comunei Grăniceri. După cum ne spunea primarul comunei, Claudiu Bătrânuț, ca la fiecare ediție nu vor lipsi evoluțiile ansamblurilor folclorice atât de la noi cât și din localitatea înfrățită Aletea, din țara vecină, printre alte ansambluri și trupe ce vor fi prezente la sărbătoare.

*Seleuș. La mijloc de august, mai precis de Sfânta Maria, și la Seleuș va fi mare sărbătoare. După cum am aflat atunci se ține „Ziua Satului Seleuș“.

*Livada. Sărbătoarea cămpenească a comunei Livada va avea loc tot în luna august. După cum ne-a precizat primarul comunei Militon Șerb „vom organiza ce-a de-a VII-a ediție a sărbătorii Ziua comunei Livada pe data de 16 august, adică duminica. Sărbătoarea va începe după-amiaza și la ea îi învităm să perticipe atât pe locuitorii comunei noastre cât și pe prietenii și rudele lor precum și pe cei plecați și care doresc să se întoarcă măcar pentru câteva ore pe plaiurile natale“.

Recomandările redacției