judetul pe scurtSântana. O frumoasă inițiativă ajunsă la ediţia a III-a se va derula la Sântana, fiind organizată cu sprijinul Primăriei orașului Sântana împreună cu Şcoala Gimnazială şi cu Liceul Tehnologic. Este vorba de o campanie de ajutorare „Sprijină un copil să vină la şcoală“ prin care se vor colecta: îmbrăcăminte, încălţăminte, rechizite şcolare, produse de igienă, obiecte ce vor fi distribuite copiilor familiilor cu dificultăţi materiale, pentru a elimina abandonul şcolar. Coletele vor fi depozitate în perioada 13.10 – 06.11 2014 la Primăria oraşului Sântana.

Ghioroc. Așa după cum a promis încă de la începutul mandatului său, tânărul primar din Ghioroc, Corneliu Popi-Morodan are un continuu dialog cu localnicii comunei pe care o conduce inclusiv pe… facebook. Aici sunt sunt trecute zilnic atât informații utile pentru localnici ori răspunsuri și la sesizările acestora cât stadiul unor lucrări ce se fac sub patronajul Primăriei. Bunăoară, postările recente fac referire la faptul că „Gospodăria Comunală Ghioroc a început tăiatul lemnelor de la școli“ dar și că „se continuă reparațiile de la fațada școlii primare din Ghioroc“. Nu lipsesc nici unele oferte de interes economic. S-a dovedit că inițiativa tânărului primar a avut succes.

Felnac. Între Felnac şi Mailat (sat apaținător de comuna Vinga) va fi în curând un drum modernizat. Proiectul a fost inițiat de primăria Felnac ce a organizat și licitaţie pentru realizarea drumului comunal DC 98, în lungime de 12 kilometri. Durata de execuție este estimată la circa un an. Valoarea estimată a modernizării DC 98 este de aproape 1,5 milioane lei. Lucrarea este pusă pe SEAP, ofertele pot fi depuse până în 28 octombrie.

Recomandările redacției