Eveniment rutier tragic întâmplat în această dimineață în jurul orei 5:30 între localitățile Berechiu și Apateu. O mașină cu cinci persoane dintre care patru minori cu vârste cuprinse între 12 și 14 ani s-a răsturnat pe DJ 794. Dintre aceștia un copil de 14 ani a decedat, iar un altul a fost rănit ușor. Șoferul, cea de a cincea persoană din autoturism este de negăsit, iar cercetările sunt în desfășurare pentru găsirea celei de a cincea persoane.

În dimineața zilei de 30 Octombrie a.c., în jurul orei 5,30, în afara localității Berechiu, un autoturism în care se găseau 5 persoane a părăsit partea carosabilă, a lovit un parapet și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Accidentul s-a soldat cu decesul unui minor de 14 ani, fiind răniți ușor (stare de șoc) alți 4 minori de 12,13 și 14 ani, toți din localitatea Diosig, Jud. Bihor.

Primele cercetări au relevat că în autoturism se aflau 5 persoane, una dintre ele nefiind găsită la fața locului.

Cercetările continuă pentru identificarea celui de-al cincilea ocupant al autoturismului, de asemenea pentru stabilirea împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier, fiind întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, ne-a transmis Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

ACTUALIZARE

Șoferul care a provocat tragedia de pe DJ 794 este un copil de 15 ani din localitatea Talpoș.

A fost identificat și al cincilea ocupant al autoturismului, un minor de 15 ani, din localitatea Talpoș, Jud. Bihor”, transmit cei de la IPJ Arad.

Recomandările redacției